Hi! Ik ben Sabine Vrijhoef-Welten, geboren in Amsterdam (1988) en opgegroeid in Zuid-Limburg, en het gezicht achter PaperTales Design. Samen met mijn man en onze zoon Felix (2018), woon ik in Breukelen.

Voor PaperTales Design werkte ik in het laboratorium als onderzoeker en consultant aan medisch-wetenschappelijke projecten. Na mijn burn-out in 2019, ben ik mijn eigen creatieve kant meer gaan ontplooien.

Ik kom uit een creatieve familie, met een beeldhouwer (mijn opa), edelsmid (mijn oom), en kunstschilders (mijn tante en vader). Zelf kon ik er ook altijd van genieten om creatief bezig te zijn en te tekenen. 

Ik koos evoor om met aquarel te werken, omdat ik houd van de transparantie van aquarelverf en de veelzijdigheid die dit medium biedt.

De energie die ik kreeg van illustreren met aquarel en de aanvraag voor een aantal ontwerpopdrachten, stimuleerden mij om een eigen website op te zetten en begin 2021 mijn eigen bedrijf te starten.

Met PaperTales Design wil ik graag mooie momenten of een bijzonder, persoonlijk verhaal vertalen naar originele handgeschilderde illustraties van aquarel. Dit zie je ook terug in mijn stijl, die zich kenmerkt als verfijnd, met liefde gemaakt en met oog voor detail.

In mijn webshop vind je originele wenskaarten (PaperTales Wishes), unieke posters (PaperTales Prints) of je kunt contact met mij opnemen voor een ontwerp op maat. Voor updates en meer inspiratie, volg @papertalesdesign op instagram. 

© 2020 - 2022 PaperTales Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel