PaperTales Design

Creative life workshops

Het event voor én door creatieve mensen komt er dit najaar weer aan! Van 20-22 oktober kun je op Creative Life allemaal creatieve ondernemers ontmoeten, en ook workshops volgen. Het event zal plaatsvinden in het Werkspoor Kathedraal in Utrecht, en het leuke is dat PaperTales Design er dit jaar ook te vinden zal zijn! 

Niet alleen is dit de perfecte gelegenheid voor een gezellig dagje uit en om de producten van PaperTales Design eens in het echt te zien en ervaren, het is ook mogelijk om een workshop bij ons te volgen. Dit jaar geven wij de workshop maak je eigen aquarel tegeltje, waarin je lekker aan de slag gaat met aquarel verf om een illustratie naar keuze te schilderen onder mijn begeleiding. Jouw werk neem ik mee naar huis, om daar het verder te verwerken op een oud-Hollands tegeltje voor aan de muur. De tegeltjes worden namelijk afgebakken in de keramiekoven, zodat jouw afbeelding in het glazuur ingebakken wordt waardoor het tegen een stootje kan en zelfs buiten opgehangen kan worden. Als jouw tegeltje klaar is, stuur ik deze naar je op, samen met je geschilderde aquarel werk natuurlijk. 

De workshops worden gegeven op vrijdag 20 oktober, zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober om 10.30 uur, 13.00 uur en 15.30 uur. Per ronde zijn er maximaal 8 plekken beschikbaar voor de workshop, dus verzeker jezelf optijd van een kaartje!

Meer informatie over de workshops, en het bestellen van je kaartje kan hier!