PaperTales Design

Originele cadeau inspiratie voor bijzondere momenten

Soms heb je originele cadeau inspiratie nodig voor een bijzonder moment, en dat kan soms best lastig zijn! Gelukkig hebben we bij PaperTales Design genoeg ideeën voor originele cadeau’s om bijzondere momenten te vieren, iemand een hart onder de riem te steken of om te laten weten dat je aan iemand denkt. Onze handgemaakte producten zijn daarnaast het perfecte liefdevolle cadeau om te geven, omdat deze met veel liefde en aandacht vervaardigd worden.

HANDGEMAAKTE CADEAUS ALS ORIGINEEL CADEAU

Een handgemaakt cadeau is vaak persoonlijk, het is namelijk speciaal voor de ontvanger gemaakt of gekocht. Dat extra stukje aandacht maakt het bijzonder om een handgemaakt cadeau te geven én te ontvangen. Grote kans dat je ouders ook een aantal van de knutsel- en kunstwerken die jij als klein kind maakte nog bewaard hebben. Juist om die reden dat er veel liefde en aandacht gestopt is in de handgemaakte creatie. Daarnaast zijn handgemaakte producten vaak uniek en is er in veel gevallen niet één precies hetzelfde van.

Originele cadeau inspiratie voor moederdag

De liefde van een moeder voor haar kind is onvoorwaardelijk en vaak zet zij veel opzij voor het geluk van haar kind. Op moederdag worden moeders daarom extra verwend en in het zonnetje gezet. Ook op moederdag worden vaak handgemaakte cadeau’s geven (denk aan de knutselwerkjes van kleine kinderen voor mamma, of een ontbijtje op bed dat met veel liefde gemaakt is). Voor moederdag hebben we bij PaperTales Design ook een aantal mooie handgemaakte cadeau’s om te geven aan mamma. Originele cadeau inspiratie voor moederdag vind je hieronder – wat dacht je bijvoorbeeld van een sieradenschaaltje of zeepschaaltje met roze hartje, of als je moeder gek is op bloemen een mooi wandbordje met bloemen? Of een origineel ontbijtplankje voor de ontbijtjes op bed voor aanstaande moederdag, en alle ontbijtjes op bed die daarna nog mogen volgen!

cadeausetje met hartjes schaaltje en hartjes zeep

 CADEAU'S MET AANDACHT VOOR GEMIS OF EEN HART ONDER DE RIEM

Omdat handgemaakte cadeau’s met liefde en aandacht gemaakt worden, zijn ze ook het perfecte geschenk om te geven aan iemand die wat liefde of een hart onder de riem kan gebruiken. Zo zijn de vlinderschaaltjes of bijvoorbeeld een originele aquarel met lotus een betekenisvol cadeau om te geven. Wist je bijvoorbeeld dat de stengels van de lotusbloem soms wel 5 meter moeten groeien vanaf de modderige bodem waarin ze ontkiemen voordat ze het wateroppervlak bereiken? Op deze manier staat de lotusbloem symbool voor het leven, voor puurheid en zuiverheid. De lotusbloem is dus zeker een bijzondere en krachtige bloem om te geven of te krijgen. Een vlinder daarentegen staat symbool voor transformatie en veel mensen geloven dat een vlinder een teken is van een overleden dierbare.

Voor iedereen die iemand moet missen, maar ook om iemand te laten weten dat je aan ze denkt, hebben wij een mooie waxinelichtje houder ontworpen. Zo is voor sommige mensen moederdag een dag van gemis, bijvoorbeeld van hun eigen mamma of een kindje in hun armen. Met de dromerige waxinelichthouders met bloemen aquarel en onderin de tekst ‘ik denk aan je’, creëer je een moment van rust om de persoon die je zo mist te gedenken en herinneringen aan haar of hem op te halen.

Meteen klaar met onze originele cadeau sets

Je weet al een tijdje dat je een cadeautje nodig hebt voor een feestje of bijzondere gelegenheid, maar het ontbreekt je gewoonweg aan inspiratie om iets leuks te verzinnen om te geven. Herkenbaar? In de waan van alledag en alles wat gedaan moet worden, heb je soms niet de tijd en energie om na te denken over een origineel cadeautje. Het is verleidelijk om toch weer voor het flesje wijn te gaan, of verwenproducten voor in de badkamer van een bepaald merk 😉 Sinds kort bieden wij ook een aantal cadeausetjes aan om te geven, en ons assortiment zal de komende tijd uitgebreid worden! Wat dacht je van een cadeausetje voor een theeleut, met mini schaaltje voor wat lekkers of je theezakje, een honinglepel en een aantal zakjes heerlijke thee. Of ons cadeausetje voor een kookliefhebber of houswarming, met een set aquarel receptkaarten én handig boodschappenblokje. 

Originele cadeau's voor bijzondere mijlpalen en momenten

Voor sommige bijzondere momenten, zoals een huwelijk, een geboorte of jubileum, kun je vaak ook originele cadeau inspiratie gebruiken. Om deze bijzondere momenten te vieren, is een handgemaakte cadeau zeer geschikt om te geven. Zo kan je bijvoorbeeld een handgemaakt cadeau op maat geven, met een specifiek ontwerp of specifieke tekst die een blijvende herinnering aan het bijzondere moment zal zijn. Meer informatie over een handgemaakt cadeau op maat? Neem gerust eens vrijblijvend contact op!