PaperTales Design

Originele handgemaakte cadeau ideeën onder €25

Waarom zou je eigenlijk een handgemaakt cadeautje geven? Behalve dat je dan een écht origineel cadeautje kunt geven dat je niet op iedere hoek van de straat kunt kopen, geef je met een handgemaakt cadeautje ook een product dat met oprechte aandacht en liefde gemaakt wordt. En dat zie je. In dit blog vind je een aantal originele cadeau tips onder de €25 om te geven tijdens de feestdagen.

Decoratieve tegeltjes om op te hangen of neer te zetten

Een makkelijke manier om je huis te decoreren is door een mooi handgemaakt tegeltje op te hangen of neer te zetten. In de webshop vind je een aantal mooie tegeltjes met handgeschilderde aquarel illustraties. Wat dacht je van het tegeltje met een muisje in een takje mistletoe (gegarandeerd kusjes ontvangen) voor aankomende feestdagen, of een rustigere tegeltje met bijvoorbeeld een mooie klaproos of lotusbloem.

Mini schaaltjes voor je dierbare schatten

De schaaltjes met hartjes zijn een mooi cadeau voor iemand die van sieraden houdt (maar altijd vergeet waar ze ze weer heeft afgedaan). Bewaar je sieraden in het schaaltje – of gebruik het schaaltje voor andere dierbare schatten. Je kunt het schaaltje ook in het toilet gebruiken voor een lekker handzeepje, of leg er een heerlijk geurblokje in voor een frisse geur in huis.

Vertragen met een heerlijke kop thee

In de vluchtige wereld waarin we vandaag de dag leven, is niets zo fijn om af en toe even te vertragen en een moment van rust te pakken. En hoe kan dat beter dan met een kopje thee? In de webshop vind je een aantal theepakketjes, met een mini schaaltje voor je theezakje/thee-ei (of gebruik het schaaltje voor iets lekkers bij de thee) en een heerlijke winterthee van Blanche Dael (koffiebranderij en theepakkerij uit Maastricht). Liever koffie dan thee? De mini verwenschaaltjes zijn ook los verkrijgbaar in de webshop.

De must-have voor bij de borrel

Tijdens de feestdagen gaat het natuurlijk ook om de presentatie! Dus ook voor de borrel, is het leuk om mooie handgemaakte schaaltjes te gebruiken. De borrelschaaltjes met olijfjes en vijgen zijn een perfect cadeau voor die vriend of vriendin die wel van een gezellige borrel houdt!

Familie recepten bewaren

Misschien hebben jullie met de feestdagen ook een recept dat niet mag ontbreken op tafel, een recept dat al generaties in de familie doorgegeven wordt. Of ken je iemand die graag zelf nieuwe recepten uitprobeert (maar ze vervolgens vergeet op te schrijven). Met de receptkaarten blijven familierecepten of nieuw bedachte recepten bewaard. En ze zien er ook nog eens gezellig uit nietwaar? Ook leuk om de receptkaarten in combinatie met één of meer van de foodposters aan een keukenprins of prinses te geven!

Altijd overzicht met mooie notitieblokjes

Een handig notitieblok is altijd fijn om in huis te hebben – niet alleen voor de chaotische personen onder ons. Het is nu eenmaal fijner om de to-do lijstjes in je hoofd op te schrijven zodat je ze af kunt strepen. Maar ook een boodschappenlijstje, of andere belangrijke dingen die je niet moet vergeten kun je opschrijven op deze notitieblokjes. Er staan verschillende ontwerpen in de webshop.

Een bosje bloemen door de brievenbus

Voor dierbare personen waar je om welke reden dan ook niet mee samen kunt zijn met de feestdagen, stuur je een bosje bloemen door de brievenbus met deze bloemen knipkaart. In dit geval, ga je zelf ook aan het werk. De bloemen heb ik voor je geschilderd, je hoeft ze alleen nog maar uit te knippen, een boeketje ervan te maken met het meegeleverde touwtje en een lief berichtje te schrijven op bijgeleverd minikaartje. Een cadeautje door de brievenbus voor de ontvanger.

Geef een handgeschreven kaart een mooi plekje met een kaarthouder

Mocht je geen zin hebben om zelf aan de slag te gaan of bloemen zijn niet echt jouw ding, dan kun je er ook voor kiezen om een kaart uit de webshop te kiezen en deze samen met een mooie kaarthouder te versturen naar de ontvanger. Zodat jouw handgeschreven kaart een mooi plekje krijgt. Tip: de kaarthouder met vaasje en ruimte voor een kaarsje is een mooie houder voor de koude wintermaanden!

Heb je net iets meer budget en wil je echt uitpakken met een mooi handgemaakt cadeau? Denk dan eens aan één van onze koffie of thee beker sets, of een prachtig decoratief bord voor aan de muur als echte eye-cather. Kom je er echt niet uit, stuur dan gerust een mail naar  info@papertalesdesign.com en we denken graag met je mee!

Tot slot, wij zorgen er natuurlijk voor dat jouw bestelling voor de feestdagen een feestje is om uit te pakken! Fijne feestdagen!

Gerelateerde posts

Zomerse karaf met citroenen en waxinehouder met bloemen

Zomer inspiratie

Het zomerse weer lijkt eindelijk gearriveerd te zijn en dat betekent onder andere heerlijk lange zwoele avonden, genieten van het buitenzijn, BBQ-weer, ijsjes en verkoelende

lente illustraties van aquarel

Lente Inspiratie voor in huis

Het is inmiddels maart, en de eerste krokussen en narcissen hebben zich al laten zien! Hoewel het weer buiten nog wisselvallig blijft (maart roert zijn