PaperTales Design

Aquarel workshops

Waarom zou je een aquarel workshop willen volgen? Misschien zie jij wel altijd van die mooie aquarel illustraties en zou je zelf ook wel eens met aquarel willen schilderen maar weet je niet waar te beginnen. Of ben je juist opzoek naar een creatief uitje met vriendinnen of zoek je een creatieve invulling voor je bedrijfsuitje? Dan neem ik je graag mee in de wondere wereld van aquarel met één van mijn workshops! De workshops vinden plaats in een kleinschalige setting, met genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Ook kun je bij mij terecht voor een workshop op aanvraag.

aquarel workshop PaperTales Design

Uit je hoofd met aquarel

Als je bij mij een workshop aquarel komt volgen, hoop ik vooral dat je echt even een moment voor jezelf mag ervaren en uit je hoofd mag komen. In de gehaaste wereld van vandaag de dag is er vaak nauwelijks tijd voor ontspanning en naast werk, het huishouden en de kinderen is er vaak weinig tijd over om iets voor jezelf te doen. Zo belandde ik zelf een aantal jaar geleden in een burn-out, na altijd maar door te zijn gegaan en over mijn eigen grenzen te gaan. Een moeilijke periode waarin ik leerde om ook ruimte te maken voor dingen die mij energie geven en waar ik blij van werd. Tijdens mijn burn-out kocht ik mijn eerste setje aquarelverf, penselen en papier en ging aan de slag. De perfecte manier om het piekeren en al die gedachten in mijn hoofd uit te zetten en even volledig op te gaan in het aquarelleren!

Wellicht ervaar jij ook veel stress of ben je ook (herstellende van een) burn-out. Ik help je graag weer even tijd voor jezelf te maken en op een prettige manier kennis te maken met aquarel (waarbij we óók het perfectionisme loslaten). Zo heb ik bijvoorbeeld de workshop ‘uit je hoofd met aquarel’ ontwikkeld, waarbij het vooral gaat om het proces en niet zozeer het resultaat. Wil je liever in een kleinere (privé) setting aan de slag? Stuur me gerust een mail voor de mogelijkheden.

Wat kun je verwachten van een aquarel workshop?

Ervaar een gezellige en ontspannen ochtend of middag alleen of samen met vriendinnen, je zus(je) of (schoon)moeder met een aquarel workshop! Mijn workshops geef ik in kleinschalige setting, zodat ik voldoende persoonlijke aandacht kan geven aan iedereen. De aquarel workshops zijn zeker ook geschikt voor beginners – samen gaan we aan de slag!

De workshops worden gegeven op een inspirerende locatie in Breukelen, vlak boven Utrecht. In een knusse ruimte speciaal voor ons op de boerderij, met op koude dagen een knapperd haardvuur op de achtergrond en de kippen die buiten om ons heen lopen ben je echt even eruit! Er is ook een biologische boerderijwinkel waar je voor of na de workshops even lekker kunt rondsnuffelen. Tijdens de workshop is er thee/koffie aanwezig met wat lekkers.

In de aquarel workshops gaan we aan de slag met basistechnieken, ik neem je stap voor stap mee in het schilderen van jouw aquarel en ik geef je tips en aanwijzingen.

Het gebruik van al het materiaal is inbegrepen en je kunt zelf ervaren welke verschillende penselen en papier jouw voorkeur hebben.

Je gaat vol inspiratie naar huis met jouw eigen unieke aquarel, en met een mooie herinnering aan een ontspannen (mid)dag. En je ontvangt een uitgebreide werkbeschrijving om thuis zelf verder mee aan de slag te gaan.

Tot slot ontvang je 10% korting voor in de webshop van PaperTales Design. Klinkt dit als iets voor jou? Kijk hieronder voor het actuele aanbod van de workshops aquarel of boek direct je plekje.

Het lijkt me geweldig om je te mogen ontvangen en samen aan de slag te gaan!

Wanneer vinden de volgende aquarel workshops plaats?

De workshop agenda wordt geregeld bijgewerkt en aangevuld. Het is ook mogelijk om een privé of groepsworkshop te boeken, eventueel ook op locatie. Workshops voor bedrijven vinden hier meer informatie. 

Geplande workshops

  • 8 juni: Uit je hoofd met aquarel
  • 7 september: Dahlia’s uit de pluktuin
 
 

Als eerste op de hoogte blijven wanneer er nieuwe aquarel workshops worden toegevoegd en wanneer aquarel workshops op evenementen en beurzen gegeven worden? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!