PaperTales Design

Verzending & Betaling

De prijzen die op de website worden genoemd zijn excl. verzendkosten. 

De verzending van bestelling gaat via MyParcel (PostNL) en de verzendkosten zijn de kosten die MyParcel hiervoor in rekening brengt. Voor een brievenbuspakketje bedraagt dit €4,95, voor pakketpost €7,50. Een A3 poster past niet door de brievenbus. Hiervoor wordt altijd €7,50 verzendkosten gerekend. Vanaf €70 betaal je geen verzendkosten.

Wanneer de betaling is voldaan wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. Levertijden zijn indicatief en er wordt gestreefd binnen 2-5 werkdagen de bestelling te versturen. Dit is onder andere afhankelijk van productvoorraad. Mocht er haast zijn met een bestelling, neem dan contact op via info@papertalesdesign.com, dan kunnen wij proberen hiermee rekening te houden.

PaperTales Design verzendt brievenbuspost en pakketpost met MyParcel (PostNL). Wanneer de bestelling is overgedragen aan PostNL (met pakketpost een track&trace code) heeft PaperTales Design geen controle meer over het bezorgproces.

Wil je een bestelling afhalen? Dat kan uitsluitend op afspraak. 

Retourneren

Wanneer een bestelling niet aan je verwachtingen voldoet, dan kan je je bestelling retourneren. Gepersonaliseerde producten of producten op maat gemaakt, kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Je hebt bij elke bestelling het recht om binnen 14 dagen aan PaperTales Design aan te geven dat je een deel of de gehele bestelling wilt retourneren. Dit kan je doen door een e-mail te sturen aan info@papertalesdesign.com met daarin je naam, adresgegevens, het ordernummer van de bestelling en welke producten je wilt retourneren. Vermeld ook het bankrekeningnummer waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort. De producten moeten ongebruikt zijn en zover mogelijk met de originele verpakking worden teruggestuurd. Binnen 14 dagen na levering dien je het item degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te retourneren.

Voor het terugsturen kan je het beste de doos (of een vergelijkbare doos) gebruiken waarmee de bestelling is ontvangen. Gebruik geen envelop i.v.m. schade in het postverkeer. Eventuele gratis producten of extra’s dienen ook geretourneerd te worden. Geef bij het retourneren aan om welke bestelling het gaat (naam en ordernummer).

De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf. Bewaar de track & trace code van de retourzending goed, dit is het bewijs van je verzending. Het is niet mogelijk om producten te ruilen. PaperTales Design is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Niet voldoende gefrankeerde retourzendingen en retourzendingen die niet zijn aangemeld worden niet door PaperTales Design gecrediteerd.

Het bedrag van (een gedeelte van) de geretourneerde bestelling krijg je zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk 30 dagen nadat we de retourzending hebben ontvangen.