PaperTales Design

Wat onze klanten zeggen

Klant reviews

Rated 5 out of 5
oktober 23, 2022

Ik vind het een kunst hoe Sabine de bloemen, dieren en voorwerpen met weinig penseelstreken neerzet en ze dan toch zo gedetailleerd zijn dat je alles precies herkent. Bij PaperTales Design koop je kaarten en posters, maar ook leuke schaaltjes, borden en kopjes met de mooiste illustraties van Sabine haar hand. En custom is ook mogelijk! Echt mooi om in huis te hebben en ook leuk om cadeau te geven.

Marjolein Overdevest
Rated 5 out of 5
oktober 9, 2022

Een kaartje sturen die niet 13 in een dozijn is, dan ben je bij Sabine aan het goede adres! Geweldig mooie kaarten, voor elke gelegenheid iets en zeker een uniek! En niet duurder dan de bekende merken dus helemaal leuk!

Faye
Rated 5 out of 5
oktober 9, 2022

Als je op zoek bent naar leuke originele items en een fantastische service wilt. Zoek dan niet verder. Sabine maakt echt de leukste dingen en denkt graag met je mee als je vragen of ideeΓ«n hebt. Daarnaast wordt alles mooi ingepakt en snel verzonden.

Lara
Rated 5 out of 5
oktober 9, 2022

Als je op zoek bent naar een origineel kadootje of een lief kaartje, dan ben je hier op het juiste adres! Nu zelf begonnen de leuke ontbijtbordjes te verzamelen! Zo blij mee! 😍🎊

Alexandra
Rated 5 out of 5
oktober 9, 2022

Een hele tevreden klant 😊 Nadat ik al meerdere keren producten bij Sabine in de webshop besteld had (favoriet: de posters customized met naam erop , perfect origineel kraamcadeau!), hebben we Sabine vorig jaar gevraagd ons geboortekaartje te ontwerpen. De combinatie van onze input/ idee en Sabine haar creativiteit en snelle service heeft tot een super resultaat geleid! Nog steeds heel erg blij mee πŸ₯°

Isabel

schrijf je eigen review