PaperTales Design

Wat onze klanten zeggen

Klant reviews

maart 29, 2024

De kaarten die ik bij haar gekocht heb zijn heel erg mooi en origineel. Al haar zelfgemaakte producten zien er prachtig uit en kleurrijk. De verzending is snel en verzorgd. Succes!

Janneke Hooghuis
maart 27, 2024

Elke bestelling die ik plaats bij Sabine wordt met een persoonlijke touch ingepakt. Heb je vragen dan wordt je enorm goed geholpen en denkt ze echt mee als je misschien net iets anders wilt. En dan natuurlijk de items die ze verkoopt. Je ziet dat het met liefde gemaakt is en de kwaliteit van haar producten is hoog. Ja ik ben echt fan van haar producten en van Sabine zelf.

Lara
maart 26, 2024

Heel blij met de prachtige paashanger, zulke mooie details op te zien! De pauwenposter heb ik cadeau gegeven, maar komt wellicht ook in mijn werkkamer te hangen. Wat een ontzettend mooie producten maak je.

Martine
maart 8, 2023

Snelle levering en mooi verpakt. Ik kreeg er ook nog iets extra’s bij. Onwijs mooi gemaakt!

NL
oktober 23, 2022

Ik vind het een kunst hoe Sabine de bloemen, dieren en voorwerpen met weinig penseelstreken neerzet en ze dan toch zo gedetailleerd zijn dat je alles precies herkent. Bij PaperTales Design koop je kaarten en posters, maar ook leuke schaaltjes, borden en kopjes met de mooiste illustraties van Sabine haar hand. En custom is ook mogelijk! Echt mooi om in huis te hebben en ook leuk om cadeau te geven.

Marjolein Overdevest

schrijf je eigen review