PaperTales Design

Gratis zomerse printables

De zomervakantie is begonnen, en of je nu naar het buitenland gaat of lekker vakantie viert in eigen land, deze zomerse printables zijn leuk voor een gezellige zomeravond met eten en vrienden! Drie verschillende menu kaarten, waaronder een menukaart voor zomerse drankjes of cocktails. 

Print de menukaarten uit, schrijf je gerechten en drankjes erop met een een mooie pen (of letterstempels). Of druk de lege menukaarten af, gebruik Word of een andere tekstbewerker om je menu in uit te typen en print dit uit op de afgedrukte menukaarten. 

gratis zomerse printable zomerse menukaart met citroenen
gratis zomer printable zomer seafood menu met sardientje

Met het ontvangen van de gratis printables ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief, waarin we je op de hoogte houden van onze nieuwste producten, acties en aanbiedingen. Je kunt je hiervoor op elk moment weer afmelden. Lees ook onze privacy verklaring.

zomerse printable gratis cocktail menu

Wat is de gratis zomer printable?

  • Je ontvangt een mail met daarin linkjes naar de 3 bestanden van de verschillende zomerse menukaarten:
    • Citroenen menu kaart
    • Sardientje menu kaart
    • Cocktail menu kaart voor cocktails en zomerse drankjes
  • De PDF bestanden zijn opgemaakt als A5 formaat (de helft van een A4). Deze zijn gewoon af te drukken op A4 formaat papier (eventueel per 2). 
  • Druk de PDF bestanden af en schrijf je menu erop met de hand, of gebruik een tekstverwerker zoals word en druk deze tekst op de reeds afgedrukte menukaarten af.
  • Let op: de illustraties blijven eigendom van PaperTales Design en het gebruik van deze illustraties voor de verkoop als commercieel product (in een (online)winkel of als digitaal product) is niet toegestaan.