PaperTales Design

Gratis Herfst printable

Een van de vele voordelen als nieuwsbrieflezer is dat je geregeld gratis printables ontvangt! Voor de herfst hebben we ook een leuke download voor je – namelijk een herfst bingo. Leuk om met je kinderen tijdens een boswandeling te doen en het op die manier ook voor de kleintjes leuker te maken!

Wil je de gratis printable ontvangen? Laat hieronder dan je gegevens achter – en je ontvangt deze van ons in je mailbox (check vooral ook je spamfolder).

herfst bingo activiteit voor in het bos met kinderen in de herfst
herfst bingo close-up herfst activiteit met kinderen

Met het ontvangen van de gratis printable ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief, waarin we je graag inspiratie brengen en op de hoogte houden van onze nieuwste producten en (kortings)acties. Je kunt je hiervoor op elk moment weer afmelden. Lees ook onze privacy verklaring.

Wat is de gratis printable?

  • Je ontvangt een mail met daarin een link naar de gratis printables:
    • PDF download van de herfst bingo én
    • PDF download van onze herfst/winter to-do lijst
  • De herfst bingo is opgemaakt als A4 formaat en dus normaal af te drukken
  • Het PDF bestand van de herfst/winter to-do lijst is opgemaakt als A5 formaat (de helft van een A4). Deze is gewoon af te drukken op A4 formaat papier (eventueel per 2). 
  • Let op: de illustraties blijven eigendom van PaperTales Design en het gebruik van deze illustraties voor de verkoop als commercieel product (in een (online)winkel of als digitaal product) is niet toegestaan.