PaperTales Design

Zo kom jij goed voor de dag bij je valentijn

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Hoewel niet iedereen het nodig vindt om op één (commerciële) feestdag de liefde te vieren en dat liever een ander moment (of juist iedere dag doet), zijn er genoeg mensen die hopen dat hun valentijn dit jaar wel uitpakt. Of je nu een kaart wilt sturen naar je secret crush, of juist je partner die je al jaren kent eens wilt verrassen met een valentijnscadeautje, op deze pagina vind je genoeg inspiratie om goed voor de dag te komen bij je valentijn!

Valentijns kaart met teckel en ballon

Stuur een kaartje

Het klapperen van de brievenbus op Valentijnsdag was vroeger altijd een spannend moment. Zou er een kaartje bijzitten van een geheime aanbidder? In mijn geval was het altijd mijn moeder die ons in elk geval altijd een kaart stuurde, en hoezeer ik het ook kon waarderen, wat is er nou leuker dan een liefdesverklaring te ontvangen per post?! De romantische valentijnskaarten van PaperTales Design vind je hier

Wil je net wat meer uitpakken, stuur dan een valentijnskaart in combinatie met kaarthouder!

Hartjes schaaltje

Je kunt natuurlijk een mooi sieraad kopen voor je Valentijn, maar je kunt ook een handgemaakt schaaltje kopen voor de sieraden van je Valentijn. De schaaltjes met hartjes kun je daarnaast ook gebruiken voor bijvoorbeeld wat lekkers bij de koffie of thee, een zeepje of geurblokje, je sleutels… Een veelzijdig schaaltje dus! 

De schaaltjes zijn verkrijgbaar met 3 hartjes, of met 1 hartje. Een echt origineel cadeau voor je Valentijn! 

Zeg het met bloemen

Je kunt natuurlijk een bos verse bloemen kopen, maar wil je een écht origineel bosje bloemen geven, dan ga je voor een doe-het-zelf knipboeketje. Je krijgt een knipvel met aquarel bloemen thuisgestuurd, welke je zelf uitknipt en waar je een mooi boeketje van maakt voor je Valentijn. Je krijgt er een minikaartje en envelop met sluitzegel bij, zodat je dit bloemetje naar je Valentijn kunt sturen met de post. Bijkomend voordeel is dat deze bloemen altijd mooi blijven. Dat is nog eens een origineel Valentijnsdag cadeautje door de brievenbus!

Op zoek naar een origineel handgemaakt valentijnscadeau?

Een origineel cadeau geven kan best lastig zijn. Vooral aan iemand die al alles heeft… De producten van PaperTales Design zijn in elk geval met oprechte aandacht gemaakt, iets wat de ontvanger ook niet kan ontgaan. Kijk hieronder eens bij onze cadeau suggesties.   

Voor date night...

Misschien ben je niet helemaal opzoek naar een cadeau met roze hartjes of bloemetjes voor je Valentijn. Ook dan hebben we bij PaperTales Design genoeg leuks. Wat dacht je van mooie originele handgemaakte producten voor date night, zoals bijvoorbeeld dit kaasplankje van porselein (geen kaas aan je houten plank en ook nog eens vaatwasserbestendig!) 

...Of the next morning...

..of wat dacht je van dit ontbijtplankje voor een ontbijtje op bed, de ochtend na date night! We hebben daarnaast ook  borrelschaaltjes, koffiebekers… genoeg leuks voor levensgenieters. Voor het complete aanbod, kijk je hier

tegeltjes wijsheid

Durf jij het op een tegeltje te zeggen? Naast dat deze tegeltjes erg decoratief zijn aan de muur, staan de ook leuk in een houdertje in de vensterbank bijvoorbeeld of op een nachtkastje. Je kunt kiezen voor een tegeltje met alleen een hartje,  of met de tekst ‘ik vind je lief’ of ‘love you’ onder het hartje.

De tegeltjes zijn handgebakken en daarom stuk voor stuk uniek.

In (hart) vorm

Eigenlijk zit je met een hartje altijd wel goed. Zoals bijvoorbeeld dit schaaltje in hartvorm met een macaron erop. Je kunt het zakje gebruiken voor je theezakje (voor als je Valentijn een theeliefhebber is), of juist voor wat lekkers bij de koffie. 

Het schaaltje in hartjesvorm is ook verkrijgbaar met afbeelding van een vlindertje.

Hoe je valentijn ook viert

Wellicht heb je geen partner of liefde op het oog aankomende Valentijn. Toch wens ik je dan een fijne dag! Ga wat leuks doen met een vriend(in), of verwen jezelf lekker deze dag. Want je verdient het! Doe iets waar je blij van wordt, wees lief voor jezelf en voor anderen. 

Samen maken we de wereld een beetje mooier. 

Fijne Valentijn!