PaperTales Design

Originele cadeaus voor je vader

Vind jij het ook altijd zo lastig om een origineel cadeau te bedenken voor je vader? En wil je wel eens wat anders geven dan de standaard sokken, bbq gereedschap of fles wijn? Dan ben je in dit blog aan het goede adres! Hieronder vind je een aantal cadeau suggesties voor een écht origineel cadeau voor je vader. Ook pappa verdient het tenslotte om in het zonnetje gezet te worden. 

Vaderdag cadeau inspiratie

Ondanks dat onze producten vaak een romantische uitstraling hebben en misschien wat meer ‘meisjesachtig’ kunnen overkomen, hebben we zeker ook voldoende cadeau inspiratie voor vaderdag. Met onze producten geef je bovendien een cadeau dat met aandacht gemaakt is en niet op iedere hoek van de straat te vinden is! Hieronder een aantal originele cadeau ideeën voor pappa.

Er bestaat een gezegde: ‘de liefde van de man gaat door de maag’. In dit blog vind je een selectie van producten voor de vader die van gezellig en lekker eten houdt. Denk bijvoorbeeld eens aan onze borrelschaaltjes voor je vader, te gebruiken voor nootjes bij een lekker koud biertje, of de borrelplank ‘Les Fromages’, gezellig voor bij een uitgebreide borrel. Waar je je vader ook een plezier mee doet: onze producten zijn vaatwasmachine bestendig, dus geen afwas! 

Voor De vader die koffie drinkt

Een goed begin van de dag begint in veel gevallen met een lekkere sterke kop koffie! Houdt jouw vader ook van een bakkie? Geef hem bijvoorbeeld de koffiebeker set ‘Coffee and You’ cadeau, met twee bijpassende koffiebekers. Zo kun je samen gezelligen een kopje koffie doen! Heb je meteen een momentje quality time met je vader. Wil je geen set bekers geven? We hebben ook een koffiebeker met hartje erop en de tekst ‘love you’. Ook een leuk cadeau mét lieve boodschap.

Voor de vader die van lekker eten houdt

Misschien vindt jouw vader het leuk om de hele dag in de keuken te staan en nieuwe recepten uit te proberen. Wat dacht je dan van onze receptkaarten, los of in een cadeauset met boodschappen blokje? 

Ook als je vader liever niet achter de pannen staat, maar wel van lekker eten houdt, vind je in de webshop genoeg leuks. Bijvoorbeeld deze schaaltjes met aquarel illustratie van een garnaal, perfect om soja saus in te doen voor sushi night!

Voor de vader waar je van houdt

Een wandtegeltje is ook een origineel cadeau om te geven aan je vader, voor vaderdag of misschien wel een gepersonaliseerd tegeltje voor zijn verjaardag of andere speciale gelegenheid! 

Het wandtegeltje met aquarel illustratie van de maan en tekst ‘love you to the moon and back‘ is leuk om te geven, of bijvoorbeeld het wandtegeltje van de kikker als je vader een buitenmens is! Wist je dat ik dit tegeltje speciaal voor mijn vader schilderde, omdat hij een kikkertje zo leuk vindt! 

Een kaartje voor je vader

Misschien woont je vader een eindje weg, of ben je niet in gelegenheid om bij je vader op bezoek te gaan. Dan kun je je vader ook zeker verrassen met een kaartje. We hebben een breed assortiment ansichtkaarten. Wil je net iets extra’s door de brievenbus sturen, stuur van bijvoorbeeld een kaartje met onze mokkaboontjes. Kun je gelijk een voorstel doen om eens samen koffie te drinken of af te spreken. 

Gerelateerde posts

Zomerse karaf met citroenen en waxinehouder met bloemen

Zomer inspiratie

Het zomerse weer lijkt eindelijk gearriveerd te zijn en dat betekent onder andere heerlijk lange zwoele avonden, genieten van het buitenzijn, BBQ-weer, ijsjes en verkoelende

lente illustraties van aquarel

Lente Inspiratie voor in huis

Het is inmiddels maart, en de eerste krokussen en narcissen hebben zich al laten zien! Hoewel het weer buiten nog wisselvallig blijft (maart roert zijn